Coach en Flow

Team-DNA 2017-11-09T16:06:57+00:00

Team-DNA van succesvolle teams

Succesvolle teams bestaan uit mensen die in contact staan met hun passie én die bereid zijn samen te werken in een team aan een gezamenlijk doel.

Groepsdynamiek is enorm spannend! Er gebeurt namelijk altijd wel iets: Er gaan collega’s weg, er komen nieuwe collega’s bij, collega’s worden ziek en het werk moet waargenomen worden, deadlines gehaald worden, er worden sub-groepjes gevormd, de een mag je graag, een ander minder, de een werkt heel hard terwijl het lijkt dat een ander de kantjes ervan af loopt. Best een zware klus voor de manager om te zorgen dat er een constructieve, fijne werksfeer heerst en tegelijkertijd de gewenste resultaten behaald worden. Eigenlijk een onmogelijke taak voor één persoon, dat doe je samen in een team waarbij het leiderschap gedeeld wordt.

Wat is jullie Team-DNA en gedeelde leiderschap: Wanneer versterken jij en jouw collega’s elkaar en haal je het beste in elkaar naar boven? Wat is jouw bijdrage aan het teamresultaat en wat heb jij van het team nodig om de doelstellingen te behalen? Als teamcoach help ik teams hoe zij de juiste balans bereiken tussen effectieve en creatieve samenwerking zodat de teamdoelstellingen bereikt worden en er daadkrachtige en wendbare teams ontstaan. De juiste balans is de balans waarbij de mensen in contact staan met hun passie én bereid zijn samen te werken in een team aan een gezamenlijk doel.