Coach en Flow

Werk-flow 2018-03-22T16:08:41+00:00

Talent-DNA van de gelukkige medewerker

Jij bent goed in je werk, een echte professional maar wat is jouw meerwaarde ten opzichte van al die andere professionals? Waarin onderscheid jij je en wat is naast de vakinhoudelijke kennis en kunde jouw toegevoegde waarde? Wat maakt jou gelukkig en levert zingeving in je werk op?

De huidige en toekomstige arbeidsmarkt heeft de nieuwe professional nodig, populair de DNP genoemd: Mensen die de verantwoordelijkheid voor hun toekomst bij zichzelf leggen. Die zich bewust zijn van hun talenten en unieke eigenschappen en deze optimaal benutten. De Nieuwe Professional is bewust van wat hij wil en kan, voelt zich minder afhankelijk van zijn werkgever en is baas van zijn eigen carrière.

De talent- en motivatieanalyse (TMA) geeft antwoord op de vraag of jij beschikt over talenten die nodig zijn om de nieuwe professional te worden. De analyse brengt in kaart of jij bijvoorbeeld nieuwsgierig, proactief, innovatief en creatief bent. Hoe makkelijk ontwikkelbaar zijn deze competenties die uit jouw talenten opgebouwd zijn. De TMA in combinatie met een aantal coachgesprekken biedt aanknopingspunten om je te ontwikkelen tot de nieuwe professional en gelukkige medewerker. Voor jou levert het meer uitdaging en zingeving in je werk op en het maakt jou tot een waardevolle en productieve medewerker voor je werkgever.